Doslo k chybe v kodovani.

Tinga Charra (vepřové a hovězí s papričkami chipotle, obr.)

suroviny
maso vepřové  250  g  panenky
maso hovězí  500  g  svíčkové
voda    -  
česnek  3  stroužek  
sůl    -  
klobása papriková  500  g  
cibule  1  ks  
česnek  2  stroužek  
rajčata  750  g  oloupaných
miltomate  250  g  n. zelená rajčata
saturejka  1  lžička  
tymián  1  lžička  
pepř mletý    -  
papričky chipotle  0.25  hrnek  omáčka
papričky chipotle  3  ks  
oregáno  1  lžička  
avokádové listy  3  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Kotlík
Maso
odkaz na recept
 není
Maso vložíme do vařící vody, přidáme avokádové listy, celé stroužky česneku, osolíme a uvaříme maso doměkka. Necháme ve vývaru vychladit, pak zcedíme, vývar uchováme, a maso rozebereme na vlákna. Klobásku sloupneme, nakrájíme na větší kousky a opečeme na pánvi na středním ohni až pustí omastek. Pak vyjmeme a dáme stranou. Do tuku dáme sekanou cibuli a drcený česnek a 2 minuty osmažíme. Přidáme nasekaná červená rajčata a na plátky krájená zelená rajčata, oregano, saturejku, tymián, opepříme a osolíme a dusíme na mírném ohni asi 5 minut, občas promícháme. Pak přidáme omáčku z papriček chipotle, vložíme maso, přidáme klobásu, zalijeme hrnkem vývaru, zamícháme a mírně dusíme ještě 15 minut. Je-li omáčka příliš hustá, naředíme dalším vývarem.
Podáváme v miskách, ozdobené proužky z nakrájených papriček chipotle.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |