Doslo k chybe v kodovani.

Salsa Amarilla (žlutá omáčka)

suroviny
žloutky  4  ks  
olej olivový  50  ml  (čtvrt hrnku)
paprika  1  ks  güero, žlutá
ocet vinný bílý  2  ml  lžíce
sůl    -  
pepř mletý    -  
brambory  2  ks  velký vařený
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept
 není
Utřeme žloutky s oloupaným vařeným bramborem, olejem, octem, solí a pepřem, přidáme drobně sekanou papričku güero a promícháme. Podáváme v misce.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |