Doslo k chybe v kodovani.

Salsa de Hongos (omáčka z hub)

suroviny
slanina  100  g  
kmín  1  lžička  
houby  300  g  masáků
papričky jalapeňo  1  ks  
cibule  1  ks  malá
cilantro-nať koriandru  1  lžíce  sekaného
sůl    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept
 není
V pánvi na mírném ohni rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na kousky nakrájené, předem olupané a očištěné hlavy masáků a na prudším ohni opečeme až houby začínají hnědnout, pak přendáme do misky. Přidáme sekanou papričku jalapeňo, cibuli, cilantro, osolíme a promícháme. Podáváme teplé nebo studené.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |