Doslo k chybe v kodovani.

Nachos de Chicharrón (chuťovky z vepřových kůží, obr.)

suroviny
kůže  600  g  
chilipulver, chili powder  0.5  lžička  
sůl    -  
Počet porcí
6


rejstřík
Chuťovky
Předkrmy
odkaz na recept

Zikil Pak (omáčka z opražených tykvových semínek, obr.)
Kůži ostrým nožem nařízneme diagonálně do mřížky, smícháme chili se solí a vetřeme do kůže v místě zářezů. Kůži vložíme na pekáč a dáme do vyhřáté trouby péct až naskakují pupínky a je křupavá. Pak ji vyjmeme, necháme mírně zchladnout a nalámeme ji podle řezů. Podáváme s omáčkou Zikil Pak.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |