Doslo k chybe v kodovani.

El Pepito (Pepíček)

suroviny
roastbeef  400  g  
rohlíky  4  ks  nebo žemle
frijoles refritos  0.25  hrnku  
sýr čedar  50  g  
máslo  1  lžíce  
guacamole  0.25  hrnku  
cibule  1  ks  
Salsa  1  hrnek  dle receptu
Počet porcí
4


rejstřík
Chuťovky
Přesnídávky
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Salsa de Chile Rojo (omáčka z čevených paprik, obr.)
Guacamole (pasta z avokáda, obr., video)
Horký čerstvý roastbeef nebo na rožni rychle opečenou vepřovou panenku nakrájíme na tenké plátky přes vlákno. Rohlíky nebo žemle rozpůlíme po délce a vždy jednu stranu namažeme 1 lžící opékaných fazolí, druhou stranu 1 lžící guacamole. Na fazolovou půlku navršíme plátky masa, na půlku s guacamole dáme plátky cibule. Půlky na sebe nepřikládáme, podáváme je zvlášť náplní nahoru s miskou horké omáčky Salsa de Chile Rojo. Opékané fazole připravíme dle receptu Frijoles Refritos a smícháme je s jemně strouhaným sýrem a lžící másla. Na chlebíčky je dáváme horké.
Američani z jižních států U.S.A. jim říkají "Džous" psáno Joes, Mexikáni to vyslovují jako "Choes", ale nejraději stejně volí klasické El Pepito.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |