Doslo k chybe v kodovani.

Frijoles de la Charra (vesnické fazole)

suroviny
fazole  2  hrnky  červených
voda  1  l  
cibule  1  ks  velká
kůže  400  g  vepřových
česnek  2  stroužek  
špek  200  g  
rajčata  250  g  oloupaná
cilantro-nať koriandru  1  svazek  
chile  3  ks  guaque
Počet porcí
6


rejstřík
Kotlík
odkaz na recept

Nachos de Chicharrón (chuťovky z vepřových kůží, obr.)
Fazole namočíme s nakrájenou cibulí přes noc. Druhý den přidáme sekaný česnek a uvaříme doměkka.
Do hluboké pánve dáme na drobno nakrájený špek, osmažíme až se z něj kouří, pak přidáme sekané papričky, sekaná oloupaná rajčata, osmahneme, přidáme fazole se vší tekutinou, osolíme, přidáme kůže upravené dle receptu Nachos de Chicharrón, a povaříme, až se tekutina skoro vsákne.
Podáváme sypané čerstvým cilantrem.
Guatemalský recept.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |