Doslo k chybe v kodovani.

Ah K´ek´en Kalaan (opilé prase)

suroviny
olej  3  lžíce  
cibule  2  ks  
česnek  3  stroužek  
maso vepřové  1  kg  plátky
paprika mletá sladká  2  lžíce  
paprika mletá pálivá  1  lžička  
pivo světlé  2  dcl  
sůl    -  
pepř    -  
mrkev  2  ks  
zelí bílé  2  -  listy
fazolky  150  g  
vývar    -  
smetana  150  ml  
Počet porcí
6


rejstřík
Kotlík
Maso vepřové
odkaz na recept
 není
Na oleji osmahneme sekanou cibuli a česnek, přidáme plátky masa obalené ve směsi sladké a pálivé papriky a opečeme. Podlijeme pivem, osolíme, opepříme a dusíme. Přidáme na kostky nakrájenou mrkev, zelí, fazolky (pokud máme z konzervy, přidáme je před dohotovením), podléváme vývarem a dusíme doměkka. V závěru přidáme smetanu a dochutíme. Jako přílohu dáme rýží nebo brambory, ozdobené sekaným cilantrem. Guatemalský recept.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |