Doslo k chybe v kodovani.

Chuletas Bolsa Rica (plněná kotleta Bohatá kapsa)

suroviny
maso vepřové  6  ks  kotlet
sůl    -  
koriandr  1  lžička  tlučeného
sýr čedar  6  ks  plátků
česnek  1  stroužek  větší
slanina  60  g  plátky
olej  3  lžíce  
paprika mletá sladká  1  lžička  
paprika pálivá čerstvá  3  ks  guaque
grapefruit  2  ks  červený
Počet porcí
6


rejstřík
Maso vepřové
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Kotlety se strany nařízneme, mírně naklepeme, nasolíme, vnitřek kapsy vysypeme koriandrem, vložíme polovinu podélně rozříznuté opečené, oloupané a očištěné papriky, plátek sýra, nudličku česneku a plátek slaniny, sepneme jehlou nebo párátkem, pokapeme šťávou z jednoho grapefruitu a necháme půl dne zaležet. Uleželé pokapeme olejem, poprášíme paprikou a opečeme na roštu nebo grilu po obou stranách, při pečení poléváme šťávou z grapefruitu.
Podáváme na listu hlávkového salátu s fazolemi, rýží a stolními omáčkami.
Pokud nemáme papriky guaque, použijeme silně pálivé slovenské zelenožluté papriky.
Guatemalský recept.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |