Doslo k chybe v kodovani.

Carne de Puerco Baňado (glazované vepřové)

suroviny
maso vepřové  1  kg  kýty
olej olivový  0.5  hrnek  
sůl    -  
víno bílé  250  ml  
cukr třtinový (casonada)  3  lžíce  piloncillo
chilipulver, chili powder  2  lžíce  
Počet porcí
6


rejstřík
Maso vepřové
Náplně
odkaz na recept
 není
Kýtu nakrájíme na stejné kostky, osolíme, promícháme a na oleji opečeme dozlatova, přidáme víno a cukr a pomalu vaříme, až maso získá glazuru. Zaprášíme aromatickým chili powderem, necháme přejít var a podáváme jako náplň do tacos, enchiladas nebo různých chuťovek.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |