Doslo k chybe v kodovani.
Molletes (tousty s fazolemi, obr.)
suroviny
žemle 6 ks
frijoles refritos 300 g
sýr čedar 12 ks plátků
Počet porcí
6
rejstřík
Předkrmy
Přesnídávky
odkaz na recept
Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Žemle podélně rozkrojíme, na obě poloviny naneseme fazole, pokryjeme plátkem sýra a dáme pod gril rozpéct. Podáváme s pikantní omáčkou.
Původní molletes ze státu Veracruz jsou velice mastné taštičky z kukuřičného těsta, plněné okořeněným mletým tučným vepřovým bůčkem. To je teprve ta pravá lahůdka! Viz Ranec zážitků z r. 1996.
<< zpět
|
domů
|
info
|
jazyky
|
kalendáře
|
kuchyně
|
nezbytnosti
|
šumava
|
fórum a diskuze
|
fotogalerie
|
|
mapy
|
odkazy - links
|
statistiky
|
kontakt - emajl
|