Doslo k chybe v kodovani.

Molletes (tousty s fazolemi, obr.)

suroviny
žemle  6  ks  
frijoles refritos  300  g  
sýr čedar  12  ks  plátků
Počet porcí
6


rejstřík
Předkrmy
Přesnídávky
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Žemle podélně rozkrojíme, na obě poloviny naneseme fazole, pokryjeme plátkem sýra a dáme pod gril rozpéct. Podáváme s pikantní omáčkou.
Původní molletes ze státu Veracruz jsou velice mastné taštičky z kukuřičného těsta, plněné okořeněným mletým tučným vepřovým bůčkem. To je teprve ta pravá lahůdka! Viz Ranec zážitků z r. 1996.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |