Doslo k chybe v kodovani.

Salsa de Frijol (fazolová omáčka z Guatemaly)

suroviny
frijoles refritos  1  hrnek  
voda    -  
mléko    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Fazole
Luštěniny
Salsa
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Do hotových fazolí přidáme vodu nebo mléko, rozvaříme je a propasírujeme. Nebo je můžeme krátce najemno rozmixovat. Při přípravě můžeme vynechat špek, cibuli, můžeme dochutit octem, římským kmínem, papričkami chile nebo chipotle, kořením epazote, oreganem, saturejkou, můžeme vmíchat sýr. Hotová omáčka je řídká, černá, mírně aromatická kaše. Podává se horké.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |