Doslo k chybe v kodovani.

Ppulezahil Xelob-u-baq (očazené vepřové s čokoládou)

suroviny
maso vepřové  6  ks  řízků
sůl    -  
olej olivový  3  lžíce  
čokoláda hořká  30  g  strouhané
nové koření  6  zrnko  
paprika pálivá sušená malá  3  ks  
sádlo  3  lžička  kachního
sýr čedar  6  ks  plátků
chilipulver, chili powder  2  lžíce  
limonky zelené  1  ks  šťáva
Počet porcí
6


rejstřík
Maso vepřové
Grilovaná jídla
odkaz na recept
 není
Řízky naklepeme, osolíme, potřeme šťávou z limonku a olejem a necháme alespoň 2 hodiny uležet. Připravíme si strouhanou čokoládu, smícháme s tlučeným novým kořením a drcenými papričkami. Řízky pečeme na roštu na dřevěném uhlí po jedné straně, obrátíme, pomastíme polovinou lžičky sádla, posypeme čokoládovou směsí, překryjeme plátkem sýra a na roštu dopečeme. Poprášíme chilipulverem a podáváme s tortillami, nebo opečenými plátky veky, nebo s opečenými fazolemi a se stolními omáčkami.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |