Doslo k chybe v kodovani.

Salsa Jitomate al Horno (omáčka z pečených rajčat)

suroviny
cibule  1  ks  bílé
mrkev  1  ks  malá
olej  2  lžíce  
rajčata  1  kg  
paprika pálivá čerstvá malá  6  ks  
bobkový list  1  lžíce  čerstvého
cukr  1  lžička  
sůl    -  
limonky zelené  1  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept
 není
Cibuli a mrkev nasekáme nadrobno a na oleji osmahneme, až je i mrkev měkká a začíná zlátnout. Rajčata omyjeme a po všech stranách opečeme na tálu, až jim naskakují černé pupínky, oloupeme a dáme do mixeru. Zlehka na tálu opečeme čerstvé malé pálivé papričky a čerstvé bobkové listy po obou stranách a přidáme do mixeru spolu s cibulí a mrkví. Dobře dojemna umixujeme, osolíme, promícháme a podáváme horké nebo studené, doplněné miskou podélně rozkrájeného limonku k individuálnímu dokyselení.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |