Doslo k chybe v kodovani.

Carne de Puerco con Chipotle (vepřové pečené s uzenými papričkami)

suroviny
Adobo:    -  
limonky zelené  1  ks  šťáva
olej  3  lžíce  
sůl    -  
pepř mletý    -  
česnek  2  stroužek  drcený
dobromysl-oregano  1  lžička  sušené
petrželka - nať  1  lžíce  sekané
maso vepřové  1  kg  krkovička
sádlo    -  
voda    -  
papričky chipotle  3  ks  
smetana zakysaná  250  ml  
sýr čedar  50  g  
cilantro-nať koriandru  3  lžíce  sekaného
Počet porcí
6


rejstřík
Maso vepřové
Maso
odkaz na recept
 není
Připravíme si marinádu Adobo: smícháme a našleháme šťávu z limonku, olej, sůl, pepř a bylinky s utřeným česnekem. Maso důkladně po všech stranách potřeme, dáme do ohnivzdorné misky a necháme marinovat min. 6 hod. nebo přes noc. Pak přidáme sádlo, podlijeme vodou a upečeme v troubě doměkka. Mezitím si nadrobno nasekáme papričky chipotle, smícháme s kysanou smetanou a trochu osolíme. Nastrouháme si sýr. Upečené maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, vložíme zpátky do misky, přelijeme smetanou s chipotle, posypeme sýrem a dáme zapéct. Podáváme s rýží, sypané čerstvým cilantrem.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |