Doslo k chybe v kodovani.

Chiles Adobados (nakládané papriky - polotovar pro naplnění)

suroviny
paprika zelená špičatá  6  ks  velkých
olej olivový  2  lžíce  
cibule  1  ks  oloupaná
česnek  1  stroužek  oloupaný
paprika pálivá sušená malá  3  ks  
voda  250  ml  
ocet vinný bílý  120  ml  
dobromysl-oregano  1  lžička  sušené
koriandr  1  lžička  tlučeného
bobkový list  2  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
Počet porcí
3


rejstřík
Papriky
Předkrmy
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Relleno de Queso (sýrová náplň)
Papriky omyjeme a opečeme a oloupeme dle receptu "Jak oloupat papriky". Na oleji osmahneme dosklovata sekanou cibuli s česnekem, přidáme drcené malé papričky, zamícháme a hned přidáme vodu, ocet, koření, sůl a pepř a asi 10 min. povaříme, pak přidáme očištěné a oloupané papriky a ještě 5 min. povaříme. Papriky opatrně vyjmeme, necháme okapat a marinádu odvaříme asi na třetinové množství.
Papriky dáme do misky, přelijeme je marinádou, necháme vychladit a přes noc v chladu marinovat. Druhý den je po naplnění podáváme jako předkrm.
Pro náplň můžeme použít recept v odkazu, nebo jakoukoliv jinou náplň Relleno.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |