Doslo k chybe v kodovani.

Pechugas con Rajas (drůbeží prsa s proužky paprik)

suroviny
paprika zelená špičatá  6  ks  velká
papričky jalapeňo  3  ks  
mléko  120  ml  
smetana zakysaná  250  ml  
sůl    -  
krocan, krůta  1  kg  prsa vykoštěná
nebo    -  
kuřecí prsíčka  1  kg  vykoštěné
pepř mletý    -  
olej  2  lžíce  
máslo  30  g  
cibule  2  ks  velké
sýr čedar  120  g  strouhaného
Počet porcí
6


rejstřík
Kuře
Drůbež
Krocan
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Připravíme si oloupané papriky podle receptu "Jak oloupat papriky" a spolu s papričkami jalapeňo je nakrájíme na proužky. Polovinu z každého druhu paprik dáme do mixeru, přidáme mléko, kysanou smetanu, osolíme rozmixujeme na hladkou omáčku. Maso nakrájíme napříč na špalíčky jako prst, osolíme, opepříme a v pánvi opečeme na oleji dozlatova. Opečené vyjmeme a naklademe v jedné vrstvě do pekáčku. Do omastku v pánvi přidáme máslo, dáme sekanou cibuli a osmažíme dozlatova. Pak přidáme zbývající polovinu paprik a mírně dalších asi 10 min. obděláme. Maso v pekáčku poklademe osmaženou cibulí s paprikou, přelijeme smetanovou omáčkou, zasypeme strouhaným sýrem a dáme asi na 30 min. zapéct.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |