Doslo k chybe v kodovani.

Tinga de Puebla (mišmaš z kuřete a brambor se sardinkou)

suroviny
kuřecí stehna  6  ks  celá
voda    -  
cibule  1  ks  oloupaná
česnek  1  stroužek  oloupaný
sůl    -  
sádlo  2  lžíce  kachního
cibule  1  ks  oloupaná
česnek  1  stroužek  oloupaný
rajčata  3  ks  oloupaná
petrželka - nať  2  lžíce  sekané
brambory  250  g  vařených
sardinky v oleji  125  kg  zcezené
papričky jalapeňo  2  ks  
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekané
avokado  1  ks  
limonky zelené  1  ks  šťáva
avokádové listy  3  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Kuře
Drůbež
Maso
odkaz na recept
 není
Kuřecí stehna rozkrájíme na lýtka a vlastní stehna, a dáme vařit s cibulí, česnekem, avokádovými listy v osolené vodě asi 30 min. Necháme ve vývaru vychladit. Ve velkém kastrolu nebo kotlíku osmažíme na sádle sekanou cibuli s drceným česnekem dosklovata, přidáme sekaná oloupaná rajčata, sekanou petrželku, osolíme, opepříme a přikryté podusíme, pak odkryjeme a odvaříme na požadovanou hustotu. Přidáme vařené brambory nakrájené na kostky a rozmačkané sardinky, zředíme vývarem a za stálého míchání povaříme. Přidáme kuřecí porce, celé jalapeňo papričky, dochutíme a mírně asi 15 min. povaříme. Podáváme ozdobené sekaným cilantrem a plátky avokáda, zakápnutými šťávou z limonku,  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |