Doslo k chybe v kodovani.

Albóndigas de Coco (kokosové karbanátky)

suroviny
maso hovězí  1  kg  předního mletého
kukuřičná mouka žlutá  4  lžíce  
kukuřičný škrob-maizena  2  lžička  
mléko  2  lžíce  
vejce  2  ks  
sůl    -  
česnek  2  stroužek  
cibule  1  ks  malá
kmín drcený  1  lžička  
kokos  200  g  strouhaného
olej    -  na smažení
hrušky  3  ks  
broskve  3  ks  
paprika pálivá čerstvá  2  ks  větší oloupané
cilantro-nať koriandru  1  svazek  sekaná
Počet porcí
6


rejstřík
Maso hovězí
Minutky
odkaz na recept
 není
Mleté maso smícháme s kukuřičnou moukou, škrobem, mlékem, vejci, solí, drceným česnekem, strouhanou cibulí, kmínem a dobře propracujeme. Uděláme 12 karbanátků, které obalíme ve strouhaném kokosu a usmažíme v hlubší vrstvě oleje. Osmažené uchováme v teple. Hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců, broskve oloupeme, vypeckujeme, papriku očistíme od jader a vše, nakrájené podélně na dílky, osmažíme krátce v oleji. Karbanátky podáváme obložené ovocem a sekaným cilantrem.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |