Doslo k chybe v kodovani.

Chiles Rellenos de Comalcalco (plněné papriky z Comalcalca)

suroviny
paprika zelená špičatá  6  ks  oloupaných
nálev adobo  0.5  -  hrnku
sardinky v oleji  1  krabička  
maso  1  -  hrnek zbylého
hrášek sterilovaný  120  g  
sýr lučina  1  -  balíček
tabasco    -  několik kapek
ředkvičky  1  svazek  
sůl    -  
Počet porcí
6


rejstřík
Ryby
Papriky
Předkrmy studené
odkaz na recept

Adobo, Escabeche (nálev, marináda na nakládání zeleniny, masa, ryb)
Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Oloupané papriky (viz heslo) naložíme do nálevu (viz heslo) na několik hodin. Mezitím utřeme sardinky s rozemletým zbylým vařeným nebo pečeným masem a hráškem, osolíme, směsí naplníme papriky, pokapeme zbylým nálevem a ozdobíme lučinou, smíchanou s tabaskem a růžičkami z ředkviček.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |