Doslo k chybe v kodovani.

Arroz Verde (zelená rýže, obr.)

suroviny
voda  3  hrnky  
špenát listy  4  ks  
petrželka - nať  2  lžíce  sekané
rýže  2  hrnky  
cibule  1  ks  oloupaná
česnek  1  stroužek  oloupaný
sůl    -  
olej  1  lžíce  
guacamole    -  dle receptu
Počet porcí
4


rejstřík
Rýže
odkaz na recept

Arroz Blanco (bílá rýže)
Guacamole (pasta z avokáda, obr., video)
V mixeru ve vodě rozmixujeme špenátové listy s petrželkou nebo cilantrem.
V litinovém kastrolu rozpálíme olej se suchou přebranou rýží a pražíme, až rýže začne ztrácet barvu přidáme sekanou cibuli a česnek a na prudkém ohni za stálého míchání pražíme dál. Rýže sklovatí, cibule a česnek začne zlátnout a rýže hnědne a dělají se jí černé prdelky. Přidáme vodu s rozmixovanou zeleninou, osolíme a na mírném ohni dusíme bez odkrývání 20 min.
Hotovou rýži namačkáme do prstencového tvořítka a vyklepneme na talíř. Do volného místa uprostřed prstence vložíme guacamole a podáváme jako přílohu.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |