Doslo k chybe v kodovani.

Arroz Negro (černá rýže)

suroviny
olej  1  lžíce  
rýže  2  hrnky  
cibule  1  ks  oloupaná
česnek  1  stroužek  oloupaný
vývar  3  hrnky  z černých fazolí
sůl    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Rýže
odkaz na recept
 není
V litinovém kastrolu rozpálíme olej se suchou přebranou rýží a pražíme, až rýže začne ztrácet barvu přidáme sekanou cibuli a česnek a na prudkém ohni za stálého míchání pražíme dál. Rýže sklovatí, cibule a česnek začne zlátnout a rýže hnědne a dělají se jí černé prdelky. Zalijeme vývarem, který nám zbyl při vaření černých fazolí, osolíme, přikryjeme a bez odkrývání dusíme na mírném ohni 20 min.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |