Doslo k chybe v kodovani.

Chiles Rellenos de Sian Ka´an (papriky ze Sian Ka´an)

suroviny
paprika zelená špičatá  6  ks  oloupaných
olej olivový  3  lžíce  
cibule  1  ks  
mušle  1  ks  konzerva (in brine)
sardinky v oleji  1  krabička  
losos růžový  1  ks  konzerva
ocet vinný  1  lžíce  
sůl    -  
pepř mletý    -  
na omáčku:    -  
cukr  1  lžíce  
vejce  3  ks  žloutky natvrdo
ořechy vlašské  1  -  hrnek
mléko  400  ml  
cilantro-nať koriandru  3  lžíce  sekaného
Počet porcí
6


rejstřík
Papriky
Předkrmy studené
Dary moře
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Papriky: Připravíme si oloupané papriky (viz heslo). Do rozpáleného oleje dáme sekanou cibulku, papriky a na malém ohni obděláme po všech stranách asi 10 min., odstavíme, papriky vyjmeme a necháme okapat. Nahrubo nasekáme mušle, sardinky, lososa, cilantro, vše smícháme s olejem s cibulí, ve kterém se dělaly papriky, s octem, osolíme, opepříme a touto směsí papriky naplníme. Vychladíme, a na talířích pokryjeme omáčkou.
Omáčka: Do prohřáté pánve dáme cukr, žloutky, strouhané ořechy, za stálého míchání prohřejeme, přilijeme mléko a jakmile se omáčka začne vařit, odstavíme a vychladíme. Nemáme-li čerstvé ořechy, dáme je do vařící vody, slijeme a dáme na několik hodin do studené vody, pak je snadno oloupeme. Můžeme nahradit mandlemi.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |