Doslo k chybe v kodovani.

Salsa de Chile Guaque (omáčka z paprik guaque)

suroviny
česnek  1  stroužek  velký
paprika  2  ks  čerstvá pálivá
ocet    -  
olej    -  
sůl    -  
Počet porcí
1


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Papriky guaque opečeme nasucho na tálu a oloupeme podle receptu (viz odkaz). Odstraníme stopky a semeník, jinak zrníčka ponecháme. Papriky nasekáme nadrobno. Místo chile guaque můžeme použít slovenské zelenožluté papriky, ale musí být pálivé, nepálivé nejsou tak aromatické.
Drcený česnek, sůl, ocet a olej (ocet a olej dávkujeme v poměru 1 ku 2 až 3) ušleháme na majonézu, smícháme s paprikou a podáváme na stůl v misce.
Je to asi tak množství na jednu osobu, lze ho upravit podle kvality jedlíků.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |