Doslo k chybe v kodovani.

Tlacoyos de Frijol (tortily s fazolemi)

suroviny
tortillas  12  ks  dle receptu
fazole pečené  300  g  dle receptu
sádlo  2  lžíce  
smetana kysaná  125  g  
omáčka  125  g  dle receptu
salát hlávkový  1  ks  malý
salsa vinagreta  3  lžíce  dle receptu
Počet porcí
6


rejstřík
Tortily - Tortillas
odkaz na recept

Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Salsa de Chile Pasilla (omáčka pasilla, obr.)
Salsa Vinagreta (octová omáčka)
Tortillas de Harina (moučné tortily, obr., video), Hueiltexcalli
Tortillas (tortilly, obr., video)
Frijoles Compuestos (fazole s cibulí, česnekem a paprikou, obr.)
Připravíme si tortilly buď kukuřičné, nebo moučné (viz Přímé odkazy), naplníme je pečenými fazolemi (viz odkazy), zabalíme a uzavřeme, a na sádle po všech stranách osmažíme a hned podáváme. Na talíři přelijeme tlacoyos kysanou smetanou a omáčkou Pasilla (viz odkazy), a ozdobíme listy salátu, omočenými v omáčce Vinagreta (viz odkazy).  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |