Doslo k chybe v kodovani.

Ejotes a la Crema (fazolky se smetanou)

suroviny
fazolky  500  g  
voda    -  
sůl    -  
máslo  1  lžíce  
cibule  1  ks  oloupaná
smetana zakysaná  250  ml  
sůl    -  
pepř mletý    -  
papričky jalapeňo  1  ks  z nálevu
Počet porcí
4


rejstřík
Zelenina
Přílohy
odkaz na recept
 není
Syrové zelené nebo žluté fazolky diagonálně překrojíme a dáme vařit do osolené vody asi 8 až 10 min. a slijeme. V pánvi na másle osmažíme sekanou cibuli až začne zlátnout, přidáme fazolky a ještě asi 5 min. osmažíme, pak přidáme smetanu, osolíme, opepříme, přidáme drobně sekanou jalapeňo papričku, promícháme a podáváme. Pokud máme možnost, použjeme místo jalapeňo papričky chile guaque.
Guatemalský recept.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |