Doslo k chybe v kodovani.

Pollo en Jocom (kuře v zelené omáčce)

suroviny
kuře  1  ks  očištěné
sůl    -  
sádlo  2  lžíce  kachního
cibule  1  ks  oloupaná
kedluben  4  ks  nedřevnaté
celer řapíkatý  2  řapíky  větší
voda    -  
omáčka  500  ml  dle receptu
Počet porcí
4


rejstřík
Kuře
Drůbež
odkaz na recept

Pipián Verde (omáčka z pražených semínek zelená)
Kuře rozdělíme na čtyři porce, nasolíme a na kachním sádle na cibuli udusíme doměkka. Uvaříme nedřevnaté kedlubny doměkka, ovaříme špalíčky řapíkatého celeru, připravíme si omáčku Pipán Verde (viz Přímé odkazy). Porce kuřete naklademe na talíře, přidáme kedluben, celer, přelijeme omáčkou a podáváme. Jako přílohu dáme červenou nebo mexickou rýži, tamal a rellenito. Guatemalský recept.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |