Doslo k chybe v kodovani.

Pepián de Pollo (kuře v červené oříškové omáčce)

suroviny
kuře  1  ks  očištěné
sůl    -  
sádlo  2  lžíce  kachního
cibule  1  ks  oloupaná
kedluben  4  ks  nedřevnaté
voda    -  
omáčka  500  ml  dle receptu
Počet porcí
4


rejstřík
Kuře
Drůbež
odkaz na recept

Pipián Rojo (omáčka z pražených semínek červená)
Kuře rozdělíme na čtyři porce, nasolíme a na kachním sádle na cibuli udusíme doměkka. Uvaříme celé nedřevnaté kedlubny doměkka, připravíme si omáčku Pipián Rojo (viz Přímé odkazy). Porce kuřete naklademe na talíře, přidáme kedluben, přelijeme omáčkou a podáváme. Jako přílohu dáme červenou nebo mexickou rýži, tamal a rellenito. Je to recept z Guatemaly z Antigua Guatemala, proto Pepián.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |