Doslo k chybe v kodovani.

Enchiladas de Puerco Dobladas (překládané vepřové enčilády, obr.)

suroviny
omáčka  2  hrnek  Salsa Enchilada
sádlo  1  lžíce  
tortillas  12  ks  
paprika zelená špičatá  2  ks  oloupaná
náplň masová  2  hrnek  dle receptu
sýr čedar  200  g  
Počet porcí
6


rejstřík
Maso vepřové
Maso
Enchiladas
odkaz na recept

Enchiladas - základní recept, obr.
Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)
Tortillas de Harina (moučné tortily, obr., video), Hueiltexcalli
Tortillas (tortilly, obr., video)
Relleno Picadillo de Puerco (náplň z mletého vepřového masa)
Připravíme si enčilády dle základního receptu. Do vymaštěného pekáčku dáme dvě tortilly tak, aby se polovinou překrývaly a středem vyplňovaly dolní hranu kratší strany pekáčku. Do tortill vložíme 4 lžíce náplně z vepřového masa (viz recepty) a 1 lžíci sekané oloupané papriky. Vršek tortill přeložíme přes náplň a přes horní kraj tortil přeložíme středy dalších dvou tortil. Tak pokračujeme, až spotřebujeme tortilly a náplně. Zalijeme zbylou enčiládovou omáčkou , posypeme strouhaným sýrem a ve vyhřáté troubě zapečeme 15 až 20 min. Podáváme na stůl v pekáčku spolu se stolními omáčkami.   


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |