Doslo k chybe v kodovani.

Enchiladas de Carne de Res Enrolladas (rolované hovězí enčilády, obr.)

suroviny
omáčka  2  hrnek  Salsa Enchilada
tortillas  12  ks  větších
náplň masová  2  hrnek  dle receptu
cibule  1  ks  oloupaná
sádlo  1  lžíce  
sýr čedar  200  g  
smetana zakysaná  300  ml  
Počet porcí
6


rejstřík
Maso hovězí
Maso
Enchiladas
odkaz na recept

Enchiladas - základní recept, obr.
Mole Moreno (mole tmavé pleti, obr.)
Relleno de Carne Picada (náplň z mletého masa)
Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)
Tortillas de Harina (moučné tortily, obr., video), Hueiltexcalli
Tortillas (tortilly, obr., video)
Relleno Picadillo de Carne de Res (náplň z mletého hovězího masa)
Připravíme si enčilády dle základního receptu. Do středu torilly dáme 2 lžíce náplně z hovězího masa (viz recept), lžičku sekané cibulky a zabalíme tak, že tortillu stočíme do ruličky. Enčilády klademe do vymaštěného pekáčku krajem tortilly dolů, zalijeme zbylou omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a v horké troubě zapečeme 15 až 20 min. Každou porci - 2 enčilády na talíři přelijeme vychlazenou kysanou smetanou. Podáváme se stolními omáčkami.   


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |