Doslo k chybe v kodovani.

Enchiladas de Jocoque (enčilády s kysanou smetanou)

suroviny
omáčka  2  hrnek  Salsa Enchilada
tortillas  12  ks  
smetana zakysaná  400  ml  
cibulka mladá  6  ks  
kmín drcený  0.5  lžička  
sýr čedar  400  g  
sádlo  1  lžíce  
Počet porcí
6


rejstřík
Enchiladas
Sýr
odkaz na recept

Enchiladas - základní recept, obr.
Salsa Enchilada (omáčka na enčilády, obr.)
Tortillas de Harina (moučné tortily, obr., video), Hueiltexcalli
Tortillas (tortilly, obr., video)
Připravíme si enčilády dle základního receptu. Smícháme kysanou smetanou, drobně sekané cibulky, kmín a 200 g strouhaného čedaru. Do vymaštěného pekáčku dáme dvě tortilly tak, aby se polovinou překrývaly a středem vyplňovaly dolní hranu kratší strany pekáčku. Do tortill vložíme 4 lžíce smetanové náplně a horní kraje tortill přehneme přes náplň. Podobně naplníme ostatní tortilly. Zbývající sýr nastrouháme nahrubo a překryjeme jím enčilády v pekáčku. Zapékáme ve vyhřáté troubě asi 20 min. Podáváme v pekáčku, s miskou kysané smetany a některou z omáček.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |