Doslo k chybe v kodovani.

Chilaquiles Bravos (hrdé čilakiles)

suroviny
Pokrm    -  dle základ. receptu
omáčka  1  hrnek  dle receptu
Počet porcí
6


rejstřík
Předkrmy
Přesnídávky
Snídaně
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Chilaquiles Iniciados (pokrm ze zbylých tortil - základní recept)
Salsa Jalapeňo Bravo (omáčka jalapeňo pro chlapy)
Připravíme si pokrm dle základního receptu, jen místo omáčky Salsa de Chile Rojo použijeme omáčku Salsa Jalapeňo Bravo. Tortily nakrájíme na proužky nebo nalámeme na kousky a dáme je do horkého oleje osmažit dokřehka, vyjmeme a dáme stranou. Pak část cibule nasekáme a osmažíme, přidáme oloupané papriky (viz "Jak oloupat papriky"), omáčku Salsa Jalapeňo Bravo (viz recept), rozšlehaná a osolená vejce a jakmile se vejce trochu srazí, přidáme tortilly, zamícháme a necháme je nasáknout. Dáme na misku, ozdobíme kroužky cibule, přelijeme kysanou smetanou a ozdobíme strouhaným sýrem.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |