Doslo k chybe v kodovani.

Carne a la Vinagreta (maso nakyselo)

suroviny
maso vařené  900  g  hovězí
cibule  1  ks  oloupaná
petrželka - nať  2  lžíce  sekané
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekané
omáčka  1  hrnek  dle receptu
hořčice francouzská (Dijon)  1  lžíce  
česnek  2  stroužek  
oregáno  1  lžíce  
Počet porcí
6


rejstřík
Maso
Saláty
Předkrmy
odkaz na recept

Salsa Vinagreta (octová omáčka)
Maso nakrájíme na tenké plátky a rozprostřeme na mělkou mísu. Na maso dáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a posypeme petrželkou a cilantrem. Přelijeme omáčkou Salsa Vinagreta (viz recept), do které jsme přidali francouzskou hořčici, oregano a třený česnek, a necháme nejméně 2 hodiny vychladit.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |