Doslo k chybe v kodovani.

Ensalada de Frijoles (fazolový salát)

suroviny
fazole  300  g  červené suché
celerová nať  3  ks  
cibulka zelená  3  ks  
ořechy vlašské  200  g  jader máčených
okurky nakládané  6  ks  malé
paprika pálivá čerstvá malá  3  ks  
olej olivový  3  lžíce  
ocet vinný  2  lžíce  
sůl    -  
chilipulver, chili powder    -  
salát hlávkový  1  ks  
Počet porcí
6


rejstřík
Fazole
Přílohy
Saláty
odkaz na recept
 není
Fazole uvaříme doměkka, ale nerozvaříme a neopékáme je. K fazolím dáme na tenké plátky nakrájenou celerovou nať, cibuli, drobně sekané ořechy, na plátky nakrájenou okurku, papričku, zakápneme olejem a octem, osolíme a okořeníme chilipulverem. Opatrně promícháme, vychladíme a podáváme na miskách na velkých listech hlávkového salátu.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |