Doslo k chybe v kodovani.

Relleno para Antojitos de Chile (náplň pro antojitos papriková, obr.)

suroviny
maso vařené  200  g  kuřecí, vepřové
omáčka  1  hrnek  dle receptu
sýr ementál  100  g  
Počet porcí
8


rejstřík
Náplně
odkaz na recept

Salsa de Chile Rojo (omáčka z čevených paprik, obr.)
Antojitos (chuovky - základní recept, obr.)
Na antojitos dáme na nudličky krájené vařené nebo pečené kuřecí nebo vepřové maso, přelijeme omáčkou Salsa de Chile Rojo (červená) nebo Salsa Jalapeňo Bravo (zelená) a ozdobíme jemně strouhaným sýrem.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |