Doslo k chybe v kodovani.

Nachos (kousky horkých křupavých tortill)

suroviny
tortillas  6  ks  
olej  4  lžíce  
omáčka  0.5  hrnku  tři různé
Počet porcí
6


rejstřík
Chuťovky
Předkrmy
odkaz na recept

Salsa de Chile Rojo (omáčka z čevených paprik, obr.)
Salsa Jitomate (červená omáčka jitomate, obr.)
Molcajete (omáčka molkachete, obr.), Salsa Casera (domácí omáčka)
Salsa Picante (pikantní omáčka, obr.)
Tortillas (tortilly, obr., video)
Pico de Gallo (guatemalská a mexická omáčka, obr., video), Pico de Gallo Salvadoreño
Salsa Habanero (pálivá mexická omáčka z Yucatánu, obr.)
Salsa Mocha (očazená omáčka, obr.)
Salsa Cruda (čerstvá omáčka obyčejná, obr.)
Salsa Jitomate al Horno (omáčka z pečených rajčat)
Salsa de Verano (letní omáčka)
Salsa de Invierno (zimní omáčka)
Starší oschlé kukuřičné tortilly nalámeme na kousky asi 3 až 4 cm a v horkém oleji krátce osmažíme dokřupava. Osušíme papírovým ubrouskem a horké podáváme v košíku uložené v ubrousku, aby nevychladly. K nachos dáme na stůl minimálně 3 různé stolní omáčky k namáčení.
Bohužel se dnes nachos podávají i studené.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |