Doslo k chybe v kodovani.

Ensalada de Toronja con Pollo (kuřecí salát s grapefruitem, obr.)

suroviny
kuře  1  ks  pečené
grapefruit  3  ks  loupaný
paprika zelená špičatá  3  ks  oloupané
česnek  1  stroužek  
salát hlávkový  2  ks  
sůl    -  
cukr třtinový (casonada)  1  lžíce  
smetana zakysaná  250  ml  
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekané
Počet porcí
6


rejstřík
Kuře
Saláty
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Kuře vykostíme, očistíme od kůže, maso nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájené dílky grapefruitu, na kostičky nakrájenou oloupanou papriku (viz "Jak oloupat papriky"), drcený česnek, nadrobno trhnaný střed salátu, sůl a třtinový cukr casonadu, promícháme a rozdělíme na talíře, na které jsme předem upravili oprané listy salátu. Ozdobíme smetanou promíchanou se sekaným cilantrem.  


<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |