Doslo k chybe v kodovani.

Salsa Aguada (řídká omáčka)

suroviny
česnek  1  ks  celá hlava
sůl    -  
paprika  1  ks  dle receptu
vývar hovězí  200  ml  silný
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Jak rehydratovat papričky, obr., video
Česnek oloupeme a utřeme se solí, utřený smícháme s vývarem, do kterého přidáme dužinu z rehydratované papriky Pasilla, Guajillo nebo Chiltepe (viz "Jak rehydratovat papriky"). Důkladně vyšleháme a necháme vychladit. Vhodné k zelenině, kukuřici, rybě.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |