Doslo k chybe v kodovani.

Poleva na Churros z kastilské horké čokolády

suroviny
kakao práškové  125  g  neslazeného
cukr  225  g  
maizena  7  lžička  
voda  120  ml  
mléko  1  l  
Počet porcí
4


rejstřík
Dezerty
Polevy
odkaz na recept

Churros (mexické kobližky s čokoládovou polevou, obr.)
KASTILSKÁ HORKÁ ČOKOLÁDA
Promícháme kakao s cukrem. Rozpustíme škrob ve vodě a v pánvičce důkladně promícháme se směsí kakaa s cukrem. Za neustálého míchání pomalu zahříváme a pomalu přidáváme mléko, až směs přivedeme k mírnému varu. Pomalu táhneme na kraji plotny asi 10 minut, až kakao zhoustne a táhne se.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |