Doslo k chybe v kodovani.

Poleva na Churros z mexické horké čokolády

suroviny
čokoláda hořká  4  ks  čtverečků
smetana  350  ml  tučné
mléko  460  ml  plnotučného
cukr  1  lžíce  
vejce  1  ks  
vanilkový lusk  1  ks  1 cm
canela  1  cm  ruličky skořice
Počet porcí
4


rejstřík
Dezerty
Polevy
odkaz na recept

Churros (mexické kobližky s čokoládovou polevou, obr.)
MEXICKÁ HORKÁ ČOKOLÁDA
V pánvičce na malém plameni rozpustíme čokoládu. Mezitím v rendlíku prohřejeme smetanu s mlékem téměř k varu, ale nevaříme!
Trochu horkého mléka vmícháme do čokolády a vymícháme pastu, pak přidáme zbytek mléka a pomalu na kraji plotny táhneme. Přidáme cukr, promícháme a odstavíme.
Rozšleháme vejce s drobně sekanou vanilkou, vmícháme trochu čokoládového mléka, promícháme a rozmíchané a rozšlehané vejce přidáme do čokolády.
Důkladně promícháme, prohřejeme - nevaříme!
V závěru přidáme drcenou mexickou skořici canelu, promícháme a přelijeme churros.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |