Doslo k chybe v kodovani.

Poleva na Churros z pomerančové čokolády

suroviny
mléko  440  ml  
čokoláda hořká  100  g  strouhané
pomeranč  1  ks  kůra strouhaná
káva  0.5  lžička  instantní
muškátový oříšek    -  strouhaný
Počet porcí
4


rejstřík
Dezerty
Polevy
odkaz na recept

Churros (mexické kobližky s čokoládovou polevou, obr.)
POMERANČOVÁ ČOKOLÁDA
Všechny suroviny smícháme v litinové pánvi a ohříváme, až se čokoláda rozpustí. Zvýšíme teplotu a za neustálého míchání přivedeme k varu a ihned odstavíme. Šleháme až se čokoláda napění. Znovu dáme na oheň, přivedeme do varu, odstavíme a šleháme do zpěnění. Ještě jednou opakujeme, a vyjmeme pomerančovou kůru.
Před podáváním prohřejeme, našleháme do zpěnění a podáváme.
Můžeme připravit 2 hodiny před podáváním.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |