Doslo k chybe v kodovani.

Antojitos de Berenjena (lilkové chuťovky)

suroviny
lilek  3  ks  podle velikosti
sůl    -  
olej    -  na osmažrní
cibule  2  ks  
česnek  4  stroužek  
chile parika pálivá mletá    -  
cilantro-nať koriandru  1  lžíce  sekané
petrželka - nať  1  lžíce  sekané
dobromysl-oregano  1  lžíce  
limonky zelené  1  ks  šťáva
Počet porcí
6


rejstřík
Chuťovky
Zelenina
odkaz na recept
 není
Neloupané lilky omyjeme, nakrájíme napříč na plátky silné necelý 1 cm, položíme na mísu, posolíme a necháme asi 2 hodiny vypotit. Pak je vyždímeme, narovnáme a na oleji z obou stran osmažíme. Cibuli nastrouháme, osolíme, necháme ustát, pak ji ještě rozmačkáme, přidáme drcený česnek, chile, sekané natě a uděláme kaši. Do mísy vrstvíme lilek, potřeme kaší, zakápneme limonkem a necháme přes noc v chladu uležet.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |