Doslo k chybe v kodovani.

Col Lombarda (červené zelí)

suroviny
zelí červené  1  ks  hlávka
máslo  150  g  
víno červené  150  ml  
nové koření  3  ks  
tamarillo  1  ks  
bobkový list  3  ks  
sůl    -  
pepř mletý    -  
paprika  1  ks  de árbol celá
cibule červená  1  ks  
guayaba  1  ks  
panela  1  lžíce  
canela    -  mexická skořice
Počet porcí
6


rejstřík
Zelenina
Zelí
Přílohy
odkaz na recept
 není
Cibuli a zelí nakrájíme na nudličky, cibuli dáme na máslo zesklovatět, přidáme zelí, koření, a pomalu dusíme 20 minut. Pak přidáme víno, osolíme, opepříme a vaříme, až je zelí měkké. V závěru přidáme kousky mexické skořice canely.
Pak přidáme oloupané a očištěné tamarillo a guayavu (vyslovuje se jako tamarijo a guáva), nakrájené na menší kousky, dochutíme třtinovým cukrem panelou, promícháme a podáváme. Místo tropického ovoce můžeme použít meruňky, nebo meruňkové křížaly.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |