Doslo k chybe v kodovani.

Corona de Frijol (fazolový věnec)

suroviny
olej  30  g  
paprika pálivá čerstvá  1  ks  oloupaná
cibule  40  g  
cibule  30  g  
maizena  8  g  
mrkev  1  ks  strouhané
Náplň  500  g  Frijoles Refritos
náplň masová    -  
česnek  2  stroužek  
maso vepřové  500  g  plece
sádlo  30  g  
paprika mletá pálivá    -  
rajský protlak  80  g  
pepř    -  
sůl    -  
sýr balkán  200  g  strouhaného
avokado  1  ks  
cilantro-nať koriandru  1  svazek  
oregáno  1  lžička  
Počet porcí
4


rejstřík
Fazole
Maso vepřové
Zapečená jídla
odkaz na recept
 není
Na oleji osmahneme oloupanou a sekanou papriku s cibulí. Až cibule začne zlátnout, vmícháme dvě lžičky maizeny, a mícháme, až směs trochu ztuhne. Kruhový prstencový pekáček vymastíme horkým olejem a rozprostřeme cibulovou směs.Do pekáčku na cibuli s paprikou vtlačíme dvě třetiny horké fazolové náplně (viz recept - přímé odkazy), v níž vytvoříme prostor pro vložení masové náplně. Masovou náplň překryjeme zbylou fazolovou náplní a dáme na 20 minut do trouby zapéct. Hotové vyklopíme na mísu a ozdobíme strouhaným sýrem, plátky avokáda a sekaným cilantrem - natí koriandru.
Masová náplň: Na sádle osmahneme sekanou cibuli se strouhanou mrkví dozlatova, přidáme mleté maso a za stálého míchání opékáme, až maso ztratí růžovou barvu a je hnědé a opečené. Vmícháme drcený česnek, oregano, pálivou papriku, rajský protlak, osolíme, opepříme, ještě opečeme a horké plníme do fazolové náplně.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |