Doslo k chybe v kodovani.

Salsa de Piňa Asada en Parrilla (omáčka z grilovaného ananasu)

suroviny
paprika zelená špičatá  4  ks  slovenské, pálivé
cibule  1  ks  malá na plátky
ananas  4  plátek  čerstvého
Počet porcí
4


rejstřík
Omáčky
Salsa
odkaz na recept
 není
Plátky čerstvého ananasu tlusté 1,5 cm, celé papriky a plátky cibule pomažeme olejem a na grilu na dřevěném uhlí nebo na suchém tálu opečeme po všech stranách, až suroviny zhnědnou. Papriky pak zbavíme stopek a semenníků, oloupeme, vše pokrájíme a důkladně rozmixujeme. Můžeme dosolit a dosladit. Podáváme horké nebo v pokojové teplotě. Z anansu z konzervy to vůbec nemá smysl dělat.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |