Doslo k chybe v kodovani.

Higadito Asado (zapečená jatýrka)

suroviny
sádlo  1  lžíce  
cibule  1  ks  malá
česnek  1  stroužek  loupaný
kmín drcený  0.5  lžička  
játra drůbeží  300  g  
pepř mletý  1  -  
saturejka  1  -  
špek  100  g  
mléko  100  ml  
vejce  1  ks  
sýr čedar  50  g  strouhaného
sůl  1  -  
chile  1  ks  guaque
oregáno    -  
Počet porcí
2


rejstřík
Drůbež
Zapečená jídla
odkaz na recept
 není
V pekáčku na sádle osmažíme sekanou cibulku do světle zlatova, odstavíme a přidáme játra promíchaná s česnekem, kmínem, pepřem, čerstvou sekanou saturejkou a oreganem, pokryjeme proužky papričky guaque (můžeme nahradit jalapeňo) a plátky masitého špeku a dáme v pekáčku do trouby zapéct. Jako variantu můžeme na špeku s cibulí promíchaná játra rychle obdělat, okořenit, poklást papričkou, vrstvu jater zalít v mléce rozšlehaným, osoleným vejcem, promíchaným se strouhaným sýrem a v zapékací misce dát zapéct pod gril. Podáváme v pekáčku nebo v misce, s opečenými tousty a stolními omáčkami. Guatemalský recept.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |