Doslo k chybe v kodovani.

Olla de Pollo con Hongos (kuřecí kotlík s houbami)

suroviny
kuře  1  ks  
olej  4  lžíce  
máslo  1  lžíce  
cibule  2  ks  
mrkev  2  ks  
houby čerstvé  500  g  
kmín drcený  1  lžička  
saflor  1  lžíce  
vývar kuřecí  300  ml  
žloutky  3  ks  
sůl  1  -  
chilipulver, chili powder  2  lžíce  
Počet porcí
6


rejstřík
Kotlík
Houby
Kuře
odkaz na recept
 není
Kuře stáhneme a nasekáme na dvoucentimetrové proužky a v kotlíku postupně opečeme na oleji dozlatova, opečené kousky kuřete uchováme v teple. Kůži přidáme do hotového vývaru a po dobrém vyvaření ji z vývaru vyjmeme a dáme psovi. Do kotlíku přidáme máslo a osmažíme na plátky nakrájenou cibuli a mrkev, až začne pěnit a zlátnout. Přidáme očištěné a na plátky krájené houby a kmín a osmažíme. Přidáme opečené kousky kuřete i se šťávou, saflor, osolíme, zalijeme zcezeným vývarem a dusíme doměkka. Pak odstavíme z ohně, ve žloucích rozmícháme mleté chile (chilipulver) a za stálého míchání vlijeme do hotového pokrmu. Podáváme s rýží.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |