Doslo k chybe v kodovani.

Budín de Sardinas (zapečené sardinky)

suroviny
paprika zelená špičatá  4  ks  oloupané
rajčata  4  ks  oloupaná
tortillas  12  ks  kukuřičné
olej  4  lžíce  
sýr lučina  200  g  
sardinky v tomatě  2  krabička  
smetana kysaná  300  g  
sůl    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Ryby mořské
Zapečená jídla
odkaz na recept

Tortillas de Maíz (originální recept na kukuřičné tortily, obr., video)
Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Papriky opečeme a oloupeme podle receptu "Jak oloupat papriky", očistíme je a nakrájíme na proužky. Rajčata oloupeme a posekáme. Tortily zlehka opečeme a uchováme v teple. Do vymaštěného pekáčku rozprostřeme asi 4 tortily, na ně vrstvíme proužky paprik, sekané rajče, lučinu a sardinky i s omáčkou, osolíme, překryjeme kysanou smetanou a položíme další vrstvu tortil. Vrstvy zopakujeme, překryjeme tortilami, rozprostřeme trochu lučiny a překryjeme kysanou smetanou. Zapečeme v troubě a ihned podáváme na stůl v pekáčku.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |