Doslo k chybe v kodovani.

Camarones Picantes Campechanos (pikantní krevetky z Campeche)

suroviny
olej  3  lžíce  
cibule červená  1  ks  oloupaná
česnek  2  stroužek  oloupané
sůl    -  
chile  2  ks  xcat-ic
rajčata  4  ks  oloupaná
rybí vývar  200  ml  
brambory  2  ks  vařené
cilantro-nať koriandru  2  lžíce  sekané
krevety mražené loupané  600  g  
Počet porcí
4


rejstřík
Dary moře
odkaz na recept

Pan Tostado con Ajo (toustový chléb s česnekem)
Na oleji prudce osmažíme rozmixovanou směs oloupané cibule, česneku a rajčat asi 5 minut, pak přidáme rybí vývar, vařené a rozmačkané brambory, promícháme a povaříme na mírném ohni 5 minut. Přidáme zmrazené a propláchnuté krevety, osolíme a necháme vychladit. Podáváme v koktejlových pohárcích, ozdobené čerstvě sekaným cilantrem s papričkami xcat-ic, s tortilami nebo osmaženým chlebem "Pan Tostado con Ajo" a stolními omáčkami.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |