Doslo k chybe v kodovani.

Ensalada de Espinacas (špenátový salát)

suroviny
vejce  2  ks  na tvrdo
špenát listy  1  svazek  
cibule červená  1  ks  
pepř mletý    -  
jogurt bílý  200  g  tučný
papričky jalapeňo  1  lžička  nálevu
olej  2  lžíce  
ořechy vlašské  2  lžíce  sekaných
sůl    -  
Počet porcí
4


rejstřík
Saláty
Zelenina
odkaz na recept
 není
Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme a nasekáme. Špenátové listy omyjeme a nasekáme nahrubo a v míse smícháme s drobně sekanou cibulí a vejci.
V jiné misce vyšleháme jogurt s olejem a nálevem z papriček jalapeňo, osolíme, opepříme a zalijeme špenát s vejcem. Opatrně promícháme a dáme vychladit. Před podáváním ozdobíme hrubě sekanými oříšky.
Podáváme s horkými tortilami nebo s opečeným chlebem Pan Tostado al Ajo.
Pokud nemáme oříšky čerstvé, spaříme je vařící vodou, slijeme a namočíme na půl hodiny do studené vody. Pak je oloupeme a nasekáme.   

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |