Doslo k chybe v kodovani.

Chiles Rellenos en Escabeche (plněné papriky v marinádě Adobo)

suroviny
paprika červená velká  4  ks  oloupané
Adobo:    -  
olej  4  lžíce  
cibule červená  1  ks  oloupaná
česnek  4  stroužek  oloupaný
mrkev  1  ks  
ocet vinný červený  100  ml  
sůl    -  
voda    -  
Náplň    -  
frijoles refritos  400  g  dle receptu
klobása papriková  100  g  
sýr čedar  100  g  strouhaného
salát hlávkový  1  ks  
Počet porcí
4


rejstřík
Předkrmy
Zelenina
odkaz na recept

Jak oloupat papriky a rajčata, obr., video
Frijoles Refritos, Frijoles Volteados (pečené fazole, obr.)
Papriky opečeme a oloupeme, viz "Jak oloupat papriky", stopky ponecháme.
Marináda Adobo:
Na oleji osmahneme sekanou cibuli, česnek a na tenké plátky krájenou mrkev, přidáme ocet, osolíme, přidáme trochu vody, převaříme a necháme vychladit.
Náplň:
Připravíme "Frijoles Refritos" podle receptu, vmícháme na kostičky krájenou oloupanou klobásu, necháme chvilku odstát a pak vmícháme strouhaný sýr.
Papriky podélně nařízneme, vyjmeme semenník a naplníme náplní. Na plochých miskách připravíme salátové listy, vložíme papriky, přelijeme marinádou Adobo a necháme vychladit.
Můžeme ozdobit trochou nerafinovaného hnědého třtinového cukru.  

<< zpět

domů  | info  | jazyky  | kalendáře  | kuchyně  | nezbytnosti  | šumava  | fórum a diskuze  | fotogalerie |
mapy  | odkazy - links  | statistiky  | kontakt - emajl  |